ElliptiGO Longstride kies uw 11R, 8C of 3C

De beste combinatie is uw eigen workout in de buitenlucht op een longstride ElliptiGO. Trainen op een ElliptiGO is als hardlopen op wielen, maar dan zonder de schokbelasting op uw gewrichten.
Maak een afspraak bij Cremers Sport om uw ElliptiGO te huren of te kopen.

"Running without impact"
"stepfiets of crosstrainer voor buiten"


ElliptiGO 11R

Voor de beste prestatie in elliptisch fietsen, kies de ElliptiGO 11R. Met carbon aandrijfarmen en 11 versnellingen, is de 11R de lichtste en de meest veelzijdige lange-pas elliptische fiets in de wereld. Of u nou een zware rit maakt of snelle sprints trekt, de 11R bezorgt de kracht en prestatie die u nodig heeft om te slagen. Maar vergis je niet – de 11R is een comfortabele fiets, maar hij is gebouwd om de beste te racen. Geef alles wat je hebt.
Kleur: Mat Zwart
€ 4499,00


ElliptiGO 8C

De ElliptiGO 8C is de meest populaire elliptische fiets in de wereld. Met een lange-pas lengte, een beweging zoals die van hardlopen en zijn 8 versnellingen, is de 8C de elliptische fiets voor iedereen van professionele atleten tot fitness fanatiekelingen en recreatieve wielrenners. Of u nou naar een korte intensieve rit, een lange rit of een gezellige rit door uw buurt zoekt, de 8C zal de ervaring leveren die u zoekt. Voor comfort, prestatie en de prijs biedt de ElliptiGO 8C u de beste kwaliteit voor uw geld.

Kleuren: Zwart, Rood of Groen

Prijs: € 2999,-ElliptiGO 3C

De EllitpiGO 3C is het instapmodel van de Long-Stride serie.Met zijn 3 versnellingsnaaf is de 3C geschikt voor conditietrainingen op vlakke of licht hellende wegen. Stap op en ervaar de voordelen en fun van hardlopen op een elliptische fiets.

Kleuren: Zwart, Rood of Groen
Prijs: € 2499,-